VEZETŐI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS LEENDŐ VEZETŐKNEK A TURIZMUSBAN

A vezetői szerepre és az eredményes vezetésre való felkészítő programok leendő vezetőknek és kinevezés előtt álló munkatársaknak

Korábbi képzések

  • Vezetői készségfejlesztés leendő vezetőknek

JUMP - Junior Management Program (Ugorj bele a vezetői létbe!) - személyes képzés

5 alkalom, 2023-10-20 - 2023-11-24

Az utódlás kinevelése, a fiatalok felkészítése a vezetői szerepre mindig kihívás elé állítja aktív vezetőinket. Attól, hogy valaki profi a szakmájában, még nem biztos, hogy egy fokkal feljebb lépve, zsigerből tudja hozni a megváltozott szerep igényelte elvárásokat. Képzésünk támogatást ad a jövőbeli vezetőknek, hogy tudatosan, előre felkészülhessenek a kinevezésre, így a megváltozott szerepkörben is ugyanolyan hatékonysággal tudjanak dolgozni, mint szakemberként. 5 alkalmas átfogó programunk kiváló belépő a gyakorló vezetőknek szóló Vezetői Akadémia programjainkon való részvételre.

  • Vezetői készségfejlesztés leendő vezetőknek

KAPCSOLJ MAGASABB SZINTRE A VEZETŐI SZEREPBEN!

5 alkalom, 2023-04-27 - 2023-05-25

Gyakorló vezetőként is folyamatosan szükségünk van tudásunk fissítésére. Ahhoz, hogy valaki igazán hatékony és eredményes vezető legyen a turizmusban, a szakmai tudás már nem elég. Ha vezetőként nem ismeri saját működését, hatékonyságának maximumát, igazi motivátorait, a jó csapat kialakításának módszereit, a kollégákkal való megfelelő kommunikáció és a profi visszajelzések trükkjeit, a vezetői konfliktuskezelés eszköztárát - akkor nem tud sikeresen csapatot irányítani, csapat nélkül pedig nem tud sikeres lenni a turizmus gyorsan változó világában. Öt alkalmas átfogó, turizmusra szabott képzéssorozatunk gyakorló vezetők számára nyújt kiváló lehetőséget arra, hogy a turisztikai szakmai tudás mellett ebben a kitüntetett szerepkörben is még sikeresebben helyt álljanak és a maximumot tudják kihozni mind magukból, mind munkatársaikból.

  • Vezetői készségfejlesztő képzések
  • Vezetői készségfejlesztés leendő vezetőknek

Készülj a vezetői szerepre! - online képzés leendő vezetőknek

5 alkalom, 2023-01-20 - 2023-02-17

Az utódlás kinevelése, a fiatalok felkészítése a vezetői szerepre mindig kihívás elé állítja aktív vezetőinket. Attól, hogy valaki profi a szakmájában, még nem biztos, hogy egy fokkal feljebb lépve, zsigerből tudja hozni a megváltozott szerep igényelte elvárásokat. Képzésünk támogatást ad minden mostani, és jövőbeli vezetőpalántának, hogy tudatosan, előre felkészülhessen a kinevezésre, így a megváltozott szerepkörben is ugyanolyan hatékonysággal tudjon dolgozni, mint szakemberként. 5 alkalmas átfogó programunk kiváló belépő a gyakorló vezetői képzéseinken való részvételre.

Betelt
  • Vezetői készségfejlesztő képzések
  • Vezetői készségfejlesztés leendő vezetőknek

LEENDŐ VEZETŐKNEK - Készüljünk a vezetői szerepre! - alapképzés előléptetés/kinevezés előtt álló munkatársaknak

-

Az utódlás kinevelése, a fiatalok felkészítése a vezetői szerepre mindig kihívás elé állítja aktív vezetőinket. Attól, hogy valaki profi a szakmájában, még nem biztos, hogy egy fokkal feljebb lépve, zsigerből tudja hozni a megváltozott szerep  igényelte elvárásokat. Képzésünk támogatást ad minden mostani, és jövőbeli vezetőpalántának, hogy tudatosan, előre felkészülhessen a kinevezésre, a ranglétrán feljebb lépésre, így a megváltozott szerepkörben is ugyanolyan hatékonysággal tudjon dolgozni, mint szakemberként.  5 alkalmas átfogó programunk kiváló belépő a Vezetői Akadémiánk további képzésein való részvételre.

Nyílt képzések listája

Vezetői programok gyakorló vezetőknek

Kommunikációs és értékesítési képzések

Turizmus szakmai képzések

Online vagy személyes
-

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!