Korábbi képzések

  • Ingyenes webinarok

Stresszkezelés, lelki ellenállóképesség fejlesztése – működő technikák a gyakorlatban

-

"A stressz elkerülhetetlen. A problémák végeláthatatlanok. Mindig mindenkit ér kudarc és csalódás. Az egyetlen, ami rajtad múlik, az a hozzáállásod a stresszes helyzetekhez." Brian Tracy. Harmadik ingyenes webinarunk nemcsak konkrét, gyakorlati megoldásokat ad, hanem segít eligazodni abban is, hogy egy adott személyiségtípushoz milyen stresszkezelési technika a legideálisabb.

  • Ingyenes webinarok

Időgazdálkodás, személyes hatékonyság fejlesztése – tanulható vagy erre születni kell?

-

„ Senki sem gondolja, hogy tartozna valamivel, ha időt kapott, holott ez az egyetlen dolog, amelyet még a hálás ember sem tud viszonozni. ” Lucius Annaeus Seneca. Összecsapnak a fejed felett a hullámok? Úgy érzed, hogy egész nap dolgoztál és mégsem értél a feladataid végére? Második ingyenes webinarunk ezekre a kihívásokra ad konkrét gyakorlati segítséget.

  • Ingyenes webinarok

Munkatársak személyiségtipológiája, avagy hogyan viselkedjünk a különböző típusokkal?

-

Első ingyenes webinarunk a személyiségtipológia témakörét mutatja be, mely a Turizmus Akadémia kommunikációs, értékesítési és vezetői képzéseinek az alapja. A munkatársak viselkedési mintáinak felismerése már fél siker a megtartásukhoz és ösztönzésükhöz.

Betelt
  • Ingyenes webinarok

Digitális kompetenciák - Karácsonyi ötlettár online térben való karácsonyi programok megvalósításához!

-

A képzés keretén belül 21 színes és kész karácsonyi kreatív digitális ötletet vihetnek magukkal a résztvevők, amikkel meg lehet lepni a kollégákat, ügyfeleket, barátokat a karácsonyi időszakban. Az ötletek egyrészt költséghatékonyak, másrészt nem igényelnek hosszas előkészületeket.

Betelt
  • Ingyenes webinarok

Élményalapú online meetingek, workshopok, programok megvalósítása digitális eszközökkel - Csoportos alapszintű digitális készségfejlesztés képzés

-

A programunkat bárkinek ajánljuk (vezetők, projektvezetők, csoportvezetők, olyan munkatársak, akiknek külső szakmai kapcsolataik vannak, stb.), akik az online térben szeretnének hatékonyan jelen lenni, akár kezdeményezőként, akár fogadóként. Mindemellett interaktívan, élvezetesen, akár játékosan is szeretnék bevonni a többi felet.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!