SZEMÉLYES HATÉKONYSÁGFEJLESZTÉS MUNKATÁRSAKNAK INNERMETRIX DISC SZEMÉLYISÉGELEMZÉSSEL

Az önismeret és ezáltal a személyes hatékonyság fejlesztése a kiégés megelőzésére az egyéni viselkedési erősségek mérésére épülően, saját Innermetrix DISC személyiségelemzéssel.
2023. február 22. 09:00 -15:00
Képzés formája
Online
A képzés 09:00-13:00-ig tart, 13:00-15:00 között 15-20 perces egyéni konzultációs lehetőséggel

Tréningünk kiindulási pontja, hogy viselkedésünket a problémák és kihívások, az emberek, a változások, valamint a szabályok kezelésének módja határozza meg. Ezek kombinációjából alakul ki a megfigyelhető viselkedési stílusunk.

Ezért mi az Innermetrix DISC mérésre építve, személyre szabva vizsgáljuk meg a döntésképességi, a kommunikációs, a változáskezelési és a szabálykövetési erősségeket.

Személyre szabott elemzésünk konkrét, egzakt megoldásokkal segíti képzésünk résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában.

A program célja:

Tréningünk abban nyújt segítséget, hogy a résztvevők személyes viselkedési erősségeik, motivációjuk azonosítása és megerősítése révén megteremtsék a belső stabilitásukat és fejlesszék agilitásukat, azaz a kreatív reagáló készségüket.

Ezáltal könnyebben tudnak alkalmazkodni a kiszámíthatatlansághoz, és megtanulják kezelni, csillapítani a rájuk háruló nyomásból eredő stresszt.

Kinek szól?

Minden turisztikai és rendezvényszakmai terület munkatársának,

 • akinek fontos, hogy megértsék saját, és ezáltal mások viselkedését is a különböző helyzetekben.
 • akik szeretnék megérteni saját működését a változások viharában és ennek révén eredményesebben, konfliktusmentesebben működni.
 • akiket érdekel, hogyan látják mások a viselkedésüket.
 • akik a hétköznapokban alkalmazható gyakorlati tudással szeretnének gazdagodni a hatékonyabb emberi kapcsolatokhoz, családban és kollégák között.
 • akik a folyamatos nyomás okozta stresszhelyzet miatt szeretnének kézzelfogható segítséget kapni a belső stabilitás megteremtéséhez, hogy nyugodtabban tudják megélni a hétköznapokat.

Miért érdemes rá jelentkezni?

 • Egyedülálló, objektív méréssel (több, mint 25 oldalas személyre szabott Innermetrix DISC teszt) tárjuk fel az egyéni erősségeket a problémamegoldás és döntéshozatal, a kapcsolatteremtés és kommunikáció, a következetesség és változáskezelés,  a körültekintés és szabálykövetés területén.
 • Egyéni támogatást adunk a belső erőforrások mozgósításához.
 • Útmutatást adunk a további fejlődéshez, tanuláshoz, hatékony munkakörnyezethez.

Program menete:

 • IMX DISC mérés előzetesen megküldött teszt segítségével
 • Kiscsoportos, a mérésre épülő tréning 09:00-13:00 között, amelyen a következő témákat dolgozzuk fel:
  • Önismeret és viselkedés, azaz a hatékonyságot befolyásoló személyes tényezők
  • A méréshez kapcsolódó nyomtatott reportok átadása és a résztvevőkkel együtt DISC értékek áttekintése a hozzá kapcsolódó elméleti hátteret bemutató tréneri előadás.
  • Az egyéni reportok értelmezése az alábbi területeken:
  • Hogyan közelíti meg a problémákat, hogyan hoz döntést
  • Hogyan kommunikál, cserél véleményt, teremt kapcsolatot és fejez ki érzelmeket
  • Mennyire törekszik a gyorsaságra, következetességre, a kitartásra, és az állandóságra
  • Hogyan viszonyul a szabályzatok, standardok, és előírások betartásához
  • Javaslatok a hatékonyság növelésére - Viselkedési stílus alapján beazonosíthatóak mindenkinél bizonyos lehetőségek a hatékonyság növelésére, ha tudatosításra kerül, hogyan szeret viselkedni. Ha megértjük a viselkedési jellemzőinket, akkor  megtaláljuk a magyarázatot arra, hogy miért érezhetjük magunkat bizonyos területeken elakadva, más helyzetek viszont miért nem jelentenek egyáltalán gondot.
  • Hogyan kommunikáljon munkatársaival és Önnel hogyan kommunikáljanak az eredményesség érdekében – kommunikációs „kisokos” összeállítása

 

 • 15-20 perces egyéni konzultációs lehetőség 13:00-15:00 között

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Tóthné Márton Gabriella
  tréner
  Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.
 • Szűcsné Szabó Katalin
  tréner
  Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait. Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező. 2012 óta támogatom trénerként és coachként a turisztikai szektor különböző területein a szolgáltatók vezetőit és munkatársait. Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. Arra törekszem, hogy folyamatosan tanuljak, fejlődjek, hiszen csak így tudom biztosítani, hogy ügyfeleim igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassam.

A képzés kedvezményes ára MOST 40.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 59.000 Ft+Áfa/fő helyett.

 

Erre a képzésre, valamint az április 18-i "Konfliktuskezelés és önérvényesítő kommunikáció munkahelyen" c. képzésre történő EGYIDEJŰ jelentkezés esetén a 2 képzés kedvezményes ára 60 000 Ft+Áfa/fő helyett most 50 000 Ft+Áfa/fő.


A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2023-ban, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk.

 

Jelentkezési határidő: 2023. február 17.

 

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

 

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!