Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A feliratkozó e-mail cím
Webinarok
Az újraindulást támogatandó, szakmai tudástárunk kiegészítéseként, elindítjuk webinar sorozatunkat, ahol hetente új témákkal jelentkezünk. Első alkalmaink fókuszában a vezető lesz, induló témáinkkal  abban szeretnénk segíteni, hogy minél gördülékenyebb legyen az újraindulás a régi-új csapattal.

Korábbi webinarok

Új dátumon! 2021. július 21., 9:00-10:00 - Vezetői viselkedés és motiváció II. - A visszajelzések ereje - motiválunk vagy demotiválunk?

A visszajelzések, illetve a visszajelzések hiánya már a pandémia előtt is a leginkább kritikus vezetői terület volt. Visszajelzést adni nem könnyű, hiszen egy nem megfelelően kivitelezett visszajelzés a visszájára sülhet el - pro és kontra.

2021. július 14., 9:00-10:00 - Multigenerációs együttműködés munkahelyen – hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk?

Webinar sorozatunk harmadik előadása az egyes generációk különböző igényszintjeit, jellemzőit mutatja be. Hogyan tudjuk kiaknázni a multigenerációs csapat előnyeit, a nehézségeket hogyan lehet előnnyé fordítani?

2021. június 30., 9:00-10:00 - Vezetői viselkedés és motiváció I. – Elégedetlen munkavállalóból motivált munkavállaló - lehetséges?

Második webinarunk a viselkedés és a motiváció témakörét mutatja be: soha nem volt annyira fókuszban a vezető viselkedése és motivációs készsége, mint most, hiszen a pandémia után a testileg és lelkileg is kimerült munkavállalókat, illetve önmagukat is magasabb teljesítményre kell ösztönözni.

2021. június 24., 9:00-10:00 - A csapat kiválasztása - munkaerőfelvétel, interjúztatás, hogy biztosan a megfelelő embert találjuk meg a pozícióra!

Első webinarunk a munkaerő kiválasztás témakörében olyan kérdésekre keresi a választ, mint: mi a legfontosabb egy munkavállalónak, mi alapján érdemes keresni őket és hol, mik a megfelelő kérdések egy állásinterjú során, mit keresnek a fiatalok, hogyan lehet megtartani és motiválni őket.