A teljesítményértékelés, mint a legkiválóbb vezetői eszköz az elköteleződéshez – lehet jól csinálni?

Workshop gyakorló vezetőknek a szervezeti célok elérésére a Vezetői Akadémia programsorozat részeként
2025. március 26. 09:00 -15:00
Képzés formája
Személyes
Helyszín: Budapest, Magyar Turizmus Akadémia képzési központja
Hozzáadom a naptáramhoz

Leírás:

A teljesítményértékelés a vezetői visszajelzések egyik elengedhetetlen, ugyanakkor, leghatékonyabb eszköze. Nemcsak a vezető, hanem a munkatárs is visszajelzést ad az elmúlt időszak eredményeiről, a kitűzött célok megvalósulásáról, de közben sokkal mélyebb beszélgetés zajlik a munkatárs motivációjáról, karrier céljairól, jövőbeni szakmai terveiről, sőt a jelenlegi kihívásairól. Mindennek az alapja a profi célkitűzés: „A célok olyanok az életünkben, mint a csokoládé: lehet nélkülük élni, de nem érdemes”.


A program célja, hogy:

 • a vezetők megértsék a teljesítményértékelés rendszerét, alapvető felépítését
 • a vezetők felismerjék, miért fontos a megfelelő célkitűzés, melyek a siker felé vezető célok a saját szervezetükben
 • olyan technikákat sajátítsanak el, amelyek révén a vezetők konstruktív, előremutató visszajelzéseket legyenek képesek megfogalmazni a munkatársak felé


Kinek szól?

Minden turisztikai és rendezvényszakmai gyakorló vezetőnek és cégtulajdonosnak, akik tudatosan szeretnének fejlődni, bevételeket termelni az üzleti világban, mindemellett motivált és összetartó csapatot szeretnének működtetni, akik világos célok és stratégia mentén, önállóan dolgoznak
 

Miért érdemes rá jelentkezni? Mert a program várható eredményeként

 • képesek lesznek tudatosan megtervezni a saját szervezetük, csapatuk számára a teljesítményértékelés rendszerét
 • a tréningen kapott gyakorlati útmutatókkal, hand-outokkal már másnap képesek levezetni profi teljesítményértékelési megbeszélgetéseket
 • képesek lesznek megfelelő és mérhető célokat kitűzni mind szervezeti, mind munkatársi szinten
 • elsajátítják a teljesítményértékelő konstruktív visszajelzés módszerét, amivel képesek lesznek magasabb teljesítményre serkenteni a munkatársakat
   

A program témai:

TÉR hand-out: egyéni értékelő fejlesztési sablonok

 • A teljesítményértékelés beszélgetés felépítése, konkrét kérdéssorai
 • A konstruktív visszajelzés kultúrájának kialakítási és fejlesztési módszertana
 • Teljesítményértékelési trendek hazai és nemzetközi jógyakorlatai


Módszertan: esetmegbeszélés, tudásátadás, szituációs gyakorlatok
 

Részvétel feltétele:

Vezetői Akadémia workshopjaink az Innermetrix DISC személyiségtipológiára építenek, így a részvételt megelőzi a „Vezetői erősségek, hatékonyság és eredményesség” tréningen való részvétel. Ha Ön már rendelkezik két éven belül elvégzett Innermetrix DISC méréssel, úgy ezt belépési feltételként elfogadjuk. Kérjük ezügyben vegye fel a kapcsolatot a jelentkezés folyamán kollégáinkkal a kepzes@turizmusakademia.hu email címen.

Legalább 3 workshop egyidejű megvásárlása esetén a workshopok támogatott részvételi díjából további 10% kedvezményt biztosítunk.
 

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Róbert Nóra
  HR szakértő, szervezetfejlesztő tréner
  20 éves tréneri pályafutásom alatt sok kihívással találkoztam akár az üzleti szektorban vagy akár egyetemi oktatói munkám során. Jelenleg egy nagy vállalatnál retorika trénerként dolgozom, valamint közép- és nagyvállalatok részére tartok készségfejlesztő tréningeket, szervezek rendezvényeket. A BGE Turizmus Tanszék mestertanáraként a rendezvényszervezés és rendezvénymenedzsment tárgyak tantárgyfelelőse vagyok. A tréneri kompetenciámat az oktatásban is szívesen kamatoztatom, ahol a vizuális, digitális módszerek mellett az AI-t is alkalmazom.

A workshop kedvezményes ára MOST 50.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 65.000 Ft+Áfa/fő helyett.

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2024/2025-ben is, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A workshop minimum 3 fő részvételével indul.

 

Jelentkezési határidő: 2025. március 20.

 

A belépő, "Vezetői erősségek, hatékonyság és eredményesség" című képzésünk elvégzése után (vagy 2 évnél nem régebbi Disc mérési eredmény birtokában), legalább 3 workshop egyidejű megvásárlása esetén a workshopok támogatott részvételi díjából további 10% kedvezményt biztosítunk.

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Cím

1011 Budapest, Magyar Turizmus Akadémia képzési központja , Székely utca 2-4.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!