Újgenerációs prezentációk a virtuális térben

Ismerd meg a profi virtuális értékesítési prezentációk felépítéséhez szükséges legmodernebb digitális programokat!
2023. október 5. 09:00 -14:00
Képzés formája
Online

A tréning célja:

Az alapvető digitális prezentációs módszereken túlmutató olyan modern, professzionális, vizuális prezentációs technikák és felületek elsajátítása, melyek által kiemelkedő ügyfélélményt lehet nyújtani az online térben. A turizmusban és rendezvényszervezésben nélkülözhetetlen személyiségtipológiára építve pedig a képzés egy komplex aha-élményt biztosít, összekapcsolva az embert a vizualitással.

Kinek szól a képzés?

 • értékesítéssel vagy értékesítés támogatással foglalkozó kollégáknak mind vezetői, mind munkatársi szinten
 • marketing területen dolgozó kollégáknak
 • ügyfélkapcsolatokkal rendelkező projektmenedzsereknek, rendezvényszervezőknek
 • vezetőknek, középvezetőknek, akik életében mindennaposak a prezentációk, előadások
 • belső kommunikációs, vagy HR szakembereknek, akik a dolgozói kapcsolattartáshoz, belső képzésekhez szeretnének új platformokat, élményelemeket megismerni

 

Miért érdemes rá jelentkezni?

Azért, hogy a résztvevők professzionálisak legyenek a kapcsolattartásban, megismerjék azokat a digitális eszközöket, platformokat, amelyek által gyorsan és látványosan tudják a legfontosabb értékesítési, marketing, brand vagy szakmai üzeneteket továbbítani azért, hogy kitűnjenek a tömegből a sok szolgáltató közül. Az résztvevők képesek lesznek bevonni az ügyfelet és élményt adni a prezentációval.

Tematika:

 • Az online prezentáció technikái (figyelemfenntartás, résztvevők egyben tartása), a személyiség ereje az online világban
 • a profi prezentáció felépítése és professzionális megjelenítése az online térben
 • Virtuális értékesítő/előadó digitális eszköztára, 15+ modern online prezentációs platform bemutatása és kipróbálása
 • Mesterséges intelligencia használata a prezentációkban és azon túl
 • Ügyféltípusok és a rájuk szabott profi prezentáció tartalmilag és design szempontból
 •  online prezentációs technikák módszertan, ötletek elsajátítása, amellyel a jövőben is sikeresen tudnak ügyfélkapcsolatokat építeni a virtuális térben

 

Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach, tréner és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 25 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként egy nemzetközi tulajdonú szállodaláncnál. Későbbiekben a MaReSz (Magyarországi Rendezvényszervezők és – szolgáltatók Szövetsége) főtitkáraként teljes rálátásom volt a szakmára, több rendezvény és oktatás bevezetése kapcsolódik a nevemhez a szövetség életében. Képzési szakterületem a rendezvények értékesítése, az ügyféligények feltérképezése, az ügyfelekre szabott profi prezentációk tartalmi és design elemeinek oktatása. Emellett kiemelten fontosnak tartom a vezetők fejlesztését, a vezetői önismeret és hatékonyságfejlesztési képzéseink és egyéni coaching ülések által.
 • Róbert Nóra
  HR szakértő, tréner, coach
  20 éves tréneri pályafutásom alatt sok kihívással találkoztam akár az üzleti szektorban vagy akár egyetemi oktatói munkám során. Jelenleg egy nagy vállalatnál retorika trénerként dolgozom, valamint közép- és nagyvállalatok részére tartok készségfejlesztő tréningeket, szervezek rendezvényeket. A BGE Turizmus Tanszék mestertanáraként a rendezvényszervezés és rendezvénymenedzsment tárgyak tantárgyfelelőse vagyok. A tréneri kompetenciámat az oktatásban is szívesen kamatoztatom, ahol a vizuális, digitális módszerek mellett az AI-t is alkalmazom.

A képzés kedvezményes ára MOST 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 40.000 Ft+Áfa/fő helyett.

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2023-ban, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

 

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 28.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!