Értékesítés különböző ügyféltípusoknak

Csoportos tréning az ügyféltípusok megfelelő beazonosítására, az ügyféltípusokra szabott bevételnövelő értékesítési kommunikáció kialakítására.
2023. január 27. 10:00 -15:00
Képzés formája
Online

A program célja:

Az ügyféltípusok megfelelő beazonosítása, valamint az értékesítői önismeret növelése. A különböző ügyféltípusokkal való megfelelő kommunikáció elsajátítása, az egyes típusok viselkedési mintáinak az értékesítési folyamatban, azaz az üzleti környezetben való megjelenésének megértése, az ezekre alkalmazandó értékesítési kommunikációs stratégiák, taktikák elsajátítása. Ügyfélelvárások, motivációk megértése, a megfelelő reakció kialakítása az értékesítő részéről.

Kinek szól?

Azoknak a munkatársaknak/vezetőknek, akiknek ügyfélkapcsolatuk van - kiemelten értékesítés (reaktív és proaktív is)   és kézzelfogható segítséget szeretnének kapni:

 • az ügyféllel való megfelelő kapcsolat kialakításához
 • az ügyfelek kommunikációjának, motivációjának megértéséhez
 • a sikeres partnerkapcsolatok, a „fél szavakból is értjük egymást” kialakításához

Kifejezetten javasoljuk komplex szolgáltatást (rendezvényeket, csoportokat) értékesítő kollégák részére, kiemelten szállodaipari, rendezvényszakmai, beutaztatási értékesítők, account managerek számára.

Miért érdemes rá jelentkezni?

 • tréningünk támogatást ad a belső erőforrásaink mozgósításához
 • azonnal használható, gyakorlatban működő értékesítési kommunikációs eszközöket ad az ügyfelekkel való profi bánásmódhoz
 • a képzés végén a résztvevők képesek lesznek az adott ügyféltípusnak megfelelő értékesítési kommunikációs praktikák alkalmazására, ezáltal nő a hatékonyságuk
 • versenyelőnyhöz juttatja a cégeket az ügyfelekért folytatott megnövekedett versenyben

 Tematika:

- az ügyféltípusok felismerése

- az ügyféltípusok motivációi

- önismeret, emberismeret – erősségeim, fejlesztendő területeim: személyre szabott IMX DISC teszt

- kommunikáció a különböző ügyféltípusokkal - mit mondj, mit ne mondj a megfelelő ügyfélkapcsolat érdekében

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.

A képzés kedvezményes ára MOST 50.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 65.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2023-ban, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. Jelentkezési határidő: 2023. január 20.

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!