Webinárok

Ingyenes webinárjaink keretében részletesebben megismerkedhet turisztikai szakmai képzéseinkkel, valamint bepillantást nyerhet olyan aktuális, a munkatársakat érintő témákba, melyek képzéseinket kiegészítik.

Korábbi képzések

 • Webinárok

Vendégtípusra szabott profi panaszkezelés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel (Panaszkezelési technikák angol nyelven!) - személyes képzés

-

A vendégek viselkedése, stressztűrő- és alkalmazkodóképessége átalakult és némely kihívást jelentő helyzetben nem biztos, hogy azonnal megfelelően tudunk reagálni. Milyen praktikákkal tudjuk beazonosítani a vendégtípusokat és ez alapján milyen eszközök állnak rendelkezésünkre a velük való nehéz helyzetek, panaszok és reklamációk kezelésére? Képzésünk konkrét gyakorlati tudnivalót ad a vendégtípusokkal való megfelelő kommunikációhoz (magyar nyelven), a hatékony panaszkezelési módszerek angol nyelvű elsajátításával pedig a tréning a vendégelégedettségi mutatók növelése által juttatja üzleti előnyhöz a szolgáltatókat. Bónuszként a résztvevők megkapják saját, személyre szabott viselkedési DISC elemzésüket, mely által könnyebben és gyorsabban tudnak a vendégek igényeire ráhangolódni.

 • Webinárok

Profi kommunikáció a vendéggel és upselling technikák - személyes képzés

-

Folyamatosan változó, gyorsuló világban élünk és a tendencia valószínűleg megmarad. Ez a turbulencia megváltozott viselkedést igényel a vendégkapcsolati munkakörökben dolgozó munkatársaktól, hiszen a vendégek viselkedése, stressztűrő- és alkalmazkodóképessége is átalakult. Ebben a helyzetben az a cég nyer, akinek munkatársai nem csak a legjobban és leggyorsabban tudnak ráhangolódni a vendégekre, hanem a legprofibb eszközeik vannak a vendéggel való megfelelő kommunikáció kialakítására és az upselling/felülértékesítési lehetőségek feltérképezésére, alkalmazására is. Képzésünk konkrét, gyakorlatban használható eszközöket ad a vendéggel való megfelelő viselkedés és az értékesítést segítő kommunikációs stílus kialakításához és emellett az árbevételt növelő upselling alkalmazásához, az alapoktól kezdve.

 • Webinárok

KÉPZÉSBEMUTATÓ WEBINAR A Rent a Car Front Desk Agent képzésről

-

A Magyar Autókölcsönzők Szövetségével együttműködésben 2023. március 23-án indítjuk el 9 alkalmas képzésünket, mely az autókölcsönzők izgalmas, fordulatos világába kalauzolja el a jelentkezőket. A képzés elvégzése után a résztvevők komplex elméleti és gyakorlati, azonnal hasznosítható tudásukat a jövőben Front Desk Agentként kamatoztathatják. Képzésbemutató webinarunkra várjuk a pályakezdőket, karrierváltás előtt álló, vagy új szakmai kihívást keresőket, akik szeretik a turizmus és az autók világát és mindazokat, akik jelenleg is a szakmában dolgoznak és tudásukat, ismereteiket szeretnék kibővíteni.

 • Webinárok

KÉPZÉSBEMUTATÓ WEBINAR A "KERÉKPÁROS TÚRAVEZETŐ" KÉPZÉSRŐL

-

2023. március 3-án indul a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a BalatonBike365-tel közösen szervezett Kerékpáros túravezető képzésünk, mely során a résztvevők sokrétű és komplex szakmai ismeretet sajátíthatnak el csoportos kerékpáros túrák szervezése és vezetése területén. A képzés elvégzésével megszerzett naprakész, gyakorlati tudásukat azonnal hasznosíthatják kerékpáros turisztikai programok lebonyolítására. Képzésbemutató webinarunkra várjuk az izgalmas, sportos munkára vágyó pályakezdőket, kerékpáros szakembereket, új kihívást kereső idegenvezetőket, turisztikai vállalkozásokat, akik kínálatukat bővítenék és mindazokat, akik elkötelezett amatőr kerékpározóként a turizmusban szeretnének érvényesülni.

 • Webinárok

Képzésbemutató webinar az "Utazási irodai értékesítés a digitalizáció világában" képzésről

-

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége támogatásával és közreműködésével 2023. január 20-án indítjuk el 8 alkalmas, a munkaidőbe jól beilleszthető képzésünket, mely az utazási irodák izgalmas világának legfrissebb, naprakész, gyakorlati tudását hozza el a résztvevők számára. Képzésbemutató webinarunkra várjuk az utazási szakma iránt érdeklődők, illetve jelenleg is abban dolgozó kollégákat.

 • Webinárok

Stresszkezelés, lelki ellenállóképesség fejlesztése – működő technikák a gyakorlatban

-

"A stressz elkerülhetetlen. A problémák végeláthatatlanok. Mindig mindenkit ér kudarc és csalódás. Az egyetlen, ami rajtad múlik, az a hozzáállásod a stresszes helyzetekhez." Brian Tracy. Harmadik ingyenes webinarunk nemcsak konkrét, gyakorlati megoldásokat ad, hanem segít eligazodni abban is, hogy egy adott személyiségtípushoz milyen stresszkezelési technika a legideálisabb.

 • Webinárok

Időgazdálkodás, személyes hatékonyság fejlesztése – tanulható vagy erre születni kell?

-

„ Senki sem gondolja, hogy tartozna valamivel, ha időt kapott, holott ez az egyetlen dolog, amelyet még a hálás ember sem tud viszonozni. ” Lucius Annaeus Seneca. Összecsapnak a fejed felett a hullámok? Úgy érzed, hogy egész nap dolgoztál és mégsem értél a feladataid végére? Második ingyenes webinarunk ezekre a kihívásokra ad konkrét gyakorlati segítséget.

 • Webinárok

Munkatársak személyiségtipológiája, avagy hogyan viselkedjünk a különböző típusokkal?

-

Első ingyenes webinarunk a személyiségtipológia témakörét mutatja be, mely a Turizmus Akadémia kommunikációs, értékesítési és vezetői képzéseinek az alapja. A munkatársak viselkedési mintáinak felismerése már fél siker a megtartásukhoz és ösztönzésükhöz.

 • Webinárok
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Új dátumon! 2021. július 21., 9:00-10:00 - Vezetői viselkedés és motiváció II. - A visszajelzések ereje - motiválunk vagy demotiválunk?

-

 • Webinárok
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

2021. július 14., 9:00-10:00 - Multigenerációs együttműködés munkahelyen – hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk?

-

 • Webinárok
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

2021. június 30., 9:00-10:00 - Vezetői viselkedés és motiváció I. – Elégedetlen munkavállalóból motivált munkavállaló - lehetséges?

-

 • Webinárok
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

2021. június 24., 9:00-10:00 - A csapat kiválasztása - munkaerőfelvétel, interjúztatás, hogy biztosan a megfelelő embert találjuk meg a pozícióra!

-

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!