Vezetői visszajelzés, de mikor és hogyan? Trükkök és helyzetgyakorlatok a pozitív munkahelyi légkör kialakítására

Workshop gyakorló vezetőknek a konfliktusmentes csapategyüttműködésért a Vezetői Akadémia programsorozat részeként
2023. november 16. 14:00 -17:00
Képzés formája
workshop
Helyszín: Budapest, Magyar Turizmus Akadémia képzési központja

A program célja:

Szemléletet és technikákat adni a munkahelyi kapcsolatok sikeres irányításához, a pozitív egyéni- és csapatmorálhoz, a magas szintű együttműködés megteremtéséhez és a pozitív vezetői attitűd megformálásához. Megtanulni az ösztönző, odafigyelő, értékelő visszajelző kommunikációt az Innermetrix DISC személyiségtipológiára építve. Megérteni, hogy mikor és hogyan kell visszajelzést adni, hogy a motiváció ne forduljon át demotivációba. Megismerni, hogy a különböző személyiségtípusú kollégáknak hogyan kell visszajelzést adni.

Kinek szól?

A program olyan turisztikai és rendezvényszakmai vezetőknek szól,

 • akik szeretnék tudatosabbá tenni a kommunikációjukat a mindennapi vezetői létük könnyebbé tételéhez
 • akik szeretnék kipróbálni, hogyan „komponáljanak” meg visszajelző beszélgetést, hogy a szavak ne falak, hanem ablakok legyenek.
 • akik szeretnék megérteni a különböző típusú kollégákkal való kommunikáció, visszajelzések hatásait
 • akik az ismeretszerzés és a munkahelyi tapasztalatok közös megosztása mellett saját élményt és feltöltődést is szeretnének.

 

Miért érdemes rá jelentkezni?

Mert az alábbi kérdésekre megadjuk a válaszokat:

 • Hogyan teremtsd meg az értő figyelem kultúráját a (munka)környezetedben?
 • Hogyan tudjuk a beszélgetés folyamatában úgy befolyásolni a partnerünket, hogy képes legyen a változásra, segítve, hogy a célokat illetően konszenzus jöjjön létre
 • Hogyan adj visszajelzést a különböző személyiségtípusú kollégáknak? Mit mondj és mit ne, hogy igazán motivált kollégákkal tudj együtt dolgozni?

 

Tematika:

 

 • A kommunikáció gátló és serkentő tényezői
 • Az értő figyelem lépcsői:
 1.           tudatos testbeszéd
 2.           megértés megerősítése
 3.           érzelmek visszatükrözése
 • a konstruktív visszajelzés módszertana – az 5 M technika alkalmazása
 • pozitív és negatív visszajelzések különböző személyiségtípusú kollégáknak az Innermetrix DISC személyiségtipológia alapján

 

Módszertan: műhelymunka esetmegbeszéléssel, szituációs gyakorlatok

Részvétel feltétele:

Vezetői Akadémia workshopjaink az Innermetrix DISC+ személyiségtipológiára építenek, így az azokon való részvétel feltétele a ’Vezetői teljesítmény- és hatékonyságnövelés kiégés nélkül’ című belépő programunk elvégzése. Amennyiben Ön - korábbi vezetői hatékonyságfejlesztés vagy leendő vezetőknek szóló képzéseink eredményeként – már rendelkezik 2 évnél nem régebbi Innermetrix DISC+ személyiségelemzéssel, úgy ezt a belépő programot nem kell elvégeznie. Ha Ön Innermetrix DISC személyiségelemzéssel rendelkezik, úgy a korábbi DISC mérés árát beszámítjuk a jelentkezésnél. Kérjük ezügyben vegye fel a kapcsolatot a jelentkezés folyamán kollégáinkkal a kepzes@turizmusakademia.hu email címen.

Minimum 3 workshopra való jelentkezés esetén, további 10% kedvezményt biztosítunk a workshopok már kedvezményes, támogatott árából.

 

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

 

Előadó(k)
 • Szűcsné Szabó Katalin
  tréner
  Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait. Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező. 2012 óta támogatom trénerként és coachként a turisztikai szektor különböző területein a szolgáltatók vezetőit és munkatársait. Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. Arra törekszem, hogy folyamatosan tanuljak, fejlődjek, hiszen csak így tudom biztosítani, hogy ügyfeleim igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassam.
 • Tóthné Márton Gabriella
  tréner
  Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.

A képzés kedvezményes ára MOST 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 45.000 Ft+Áfa/fő helyett.

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2023-ban is, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A képzés minimum 4 fő részvételével indul.

 

Legalább 3 vezetői workshopra történő egyidejű jelentkezés esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a támogatott árakból.

 

Jelentkezési határidő: 2023. november 10.

 

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Cím

1011 Budapest, Magyar Turizmus Akadémia képzési központja , Székely utca 2-4.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!