Betelt

Profi delegálás és motiváló visszajelzések adása

Csoportos képzés minden gyakorló vezetőnek, akinek gondot okoz, mit és hogyan delegáljon és hogyan adjon visszajelzést annak érdekében, hogy csökkentse saját túlterheltségét, növelje produktivitását
2022. február 9. 09:00 -15:00
Képzés formája
Online

A program célja, hogy

 • a vezetők megértsék, hogyan lehet bizonyos feladatokat delegálni, s megfelelően kontrollálni, valamint olyan eszközöket sajátítsanak el, amelyek megkönnyítik a delegálási folyamatot.
 • olyan technikák és módszereket sajátítsanak el, amelyek révén a résztvevők megfelelő, konstruktív visszajelzést képesek átadni kollégáik munkájáról, teljesítményéről, valamint megtanulják, miként kezeljék az egyes kritikai megfogalmazásokat a saját munkájukat érintő nyilatkozatok során

Kinek szól?

Minden gyakorló vezetőnek, akinek gondot okoz, mit és hogyan delegáljon és hogyan adjon visszajelzést annak érdekében, hogy csökkentse saját túlterheltségét, növelje produktivitását, ugyanakkor a delegálás és visszajelzések segítségével szeretné motiválni és fejleszteni munkatársait.

Miért érdemes rá jelentkezni? Mert a program várható eredményeként

 • Ismeretet és tapasztalatot szereznek különböző delegálási módszerekben
 • Képesek lesznek megfelelően meghatározni és átadni feladatokat
 • Elsajátítanak hatékony eszközöket a kollégák teljesítményének értékeléséről szóló beszélgetés során az építő visszajelzési mód megvalósításának érdekében

A program témái:

 • A delegálás mint az egyik alap vezetői kompetencia
 • Delegálás és a felelősség kapcsolata
 • A hatékony delegálás lépésről lépésre  - Kinek, mit és hogyan delegálhatunk?
 • A delegálási folyamat tipikus hibái és elkerülésük
 • Delegálási kultúra, feladatkiosztó beszélgetések megtervezése és lebonyolítása
 • A teljesítmény visszajelzése - Passzív és aktív visszajelző szerepek
 • Konstruktív visszajelzések technikái, elméleti alapjai,  a visszajelzések általános elve
 • Értékelő beszélgetések folyamatai
 • Visszajelzések konstruktív fogadása, beépítése

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Könyves-Tóth Laura
  tréner
  Több mint 5 éve foglalkozom kifejezetten vezetői, munkavállalói, valamint munkahelyi fejlesztéssel. Számomra az egyik legfontosabb, ha tréningjeimen képesek vagyunk a perspektívaváltásra és a konstruktív kooperációra. Ennek alapját egyrészt képesítéseim adják: Közgazdászként, HR tanácsadóként és Pszichológusként, továbbá vezetői és üzleti coachként is vezetem a tréningek alatt felmerült helyzeteket, kérdéseket. Másrészt szakmai tapasztalataim segítik a résztvevőket, hiszen a KKV szektortól a multinacionális vállalatokon át az állami cégekig valamennyi területen dolgoztam már, illetve segítettem szervezetfejlesztéssel az egyes szervezeteket.

A képzés kedvezményes ára 2022-ben 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes 45.000 Ft+Áfa/fő helyett.
 

3 db Vezetői Akadémia képzésre történő egyidejű jelentkezés esetén a kedvezményes díjakból további 10% kedvezményt biztosítunk!

4 vagy több db Vezetői Akadémia képzésre történő egyidejű jelentkezés esetén a kedvezményes díjakból összesen 20% kedvezményt biztosítunk!

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

 

Az online képzés hatékonyságát elősegítendő, képzésenként legfeljebb 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Jelentkezési határidő: 2022. február 4.

Amennyiben ez a képzésünk iránt érdeklődik, kérjük, hogy a „KÉRDÉSE VAN?” ablakban keressen bennünket a soron következő időponttal kapcsolatban!

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?