Betelt

Személyes értékesítés újra a fókuszban! - Értékesítési alapozó képzés, avagy hogyan növeljük leggyorsabban bevételeinket?

Csoportos tréning az ügyféltípusok gondolkodásmódjának, ezáltal a profi értékesítési folyamat megértésére, hogy bevételnövelő és elkötelezett ügyfélkapcsolatokat építsünk fel.
2 alkalom, 2022. április 21. - 2022. április 27.
Napok: április 21. | április 27.
Képzés formája
Online vagy személyes
Helyszín: Budapest
1. nap online képzés, 2. nap személyes képzés

A pandémia előtti keresleti piac az értékesítőkből rendelésfelvevőket csinált. Most viszont szükség van azokra a kompetenciákra, amikkel sikeres partnerkapcsolatokat lehet felépíteni – elindult a verseny az ügyfelekért! Ebben a helyzetben az a cég nyer, aki a leggyorsabban tud ráhangolódni az ügyfelek megváltozott igényeire és ismeri a profi értékesítési technikákat. Tréningünk alapozó, kiegészítve személyre szabott önismereti teszttel (Innermetrix DISC), hogy az értékesítő erősségeit és kihívásait is feltárjuk, és ezáltal képes legyen profi ügyfélkapcsolatok kialakítására.

A régi beidegződésektől sajnos nehéz szabadulni, holott az ügyfelek teljesen mást várnak el most, mint a pandémia előtt. Azoknak a szolgáltatóknak, akik komplex szolgáltatást nyújtanak (pl. céges vagy egyéni rendezvények, szabadidős csoportok, stb) szükségük lesz szemléletváltásra a személyes értékesítéssel kapcsolatban. Sosem volt még olyan fontos az önismeret és emberismeret, mint állandóan változó világunkban. Az ügyfelekre való ráhangolódás képessége már korábban is hozzájárult a biztos bevételt jelentő üzleti kapcsolatok kialakításához, és most még fontosabb lett. Ebben a helyzetben az a cég nyer, aki a leggyorsabban tud ráhangolódni az ügyfelek megváltozott igényeire és a legprofibb eszközei vannak az ügyfélkapcsolatok ápolására. Tréningünkön résztvevőink mindezek mellett egy hatékony önismereti eszközt, egy 25 oldalas, személyre szóló Innermetrix DISC tesztet is kapnak a saját értékesítési stílusuk, erősségeik és kihívásaik beazonosításához.

A program célja:

Az értékesítési folyamat megértése, az egyes lépések készségszintű ismerete és alkalmazása, mindezek mellett pedig az értékesítői önismeret növelése. Ehhez hatékony önismereti eszközt, egy 25 oldalas, személyre szóló Innermetrix DISC személyiségelemzést is kapnak a résztvevők a saját értékesítési stílusuk, erősségeik és kihívásaik beazonosítása érdekében.

Kinek szól?

Azoknak a munkatársaknak/vezetőknek, akiknek ügyfélkapcsolatuk van- kiemelten értékesítés (reaktív és proaktív is)   és kézzelfogható segítséget szeretnének kapni:

 • az ügyféllel való megfelelő kapcsolat kialakításához
 • az ügyfelek kommunikációjának, motivációjának megértéséhez
 • a személyes értékesítési folyamat megértéséhez
 • kérdezéstechnikához
 • win-win tárgyalások vezetéséhez
 • profi kifogáskezeléshez

Miért érdemes rá jelentkezni?

 • tréningünk támogatást ad a belső erőforrásaink mozgósításához
 • azonnal használható, gyakorlatban működő értékesítési kommunikációs eszközöket ad az ügyfelekkel való profi bánásmódhoz
 • versenyelőnyhöz juttatja a cégeket az ügyfelekért folytatott megnövekedett versenyben

 

 • 1. nap (online képzés keretében)

  -
  - az ügyféltípusok felismerése
  - az ügyféltípusok motivációi
  - önismeret, emberismeret – erősségeim, fejlesztendő területeim: személyre szabott IMX DISC teszt
  - kommunikáció a különböző ügyféltípusokkal - mit mondj, mit ne mondj a megfelelő ügyfélkapcsolat érdekében
Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.
 • Kacskovics Györgyi
  tréner
  Pályafutásom jelentős részét a szállodaiparban töltöttem, Budapesten különböző szállodaláncokhoz tartozó 4 és 5 csillagos szállodákban jártam végig a ranglétrát, és ismerkedtem meg a szálloda, és főként az értékesítés különböző területeivel.
  Tapasztalataimat többek között a Corinthia Aquincum Hotelben és a Danubius Hotels több szállodájában (Hilton, Radisson Blu Béke, Gellért, Astoria, Erzsébet szállodák) szereztem. Több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ezalatt revenue manageri, értékesítési igazgatói, illetve üzletfejlesztési igazgatói pozíciókban bizonyíthattam.
  Vezetőként nem csak a szállodák bevételi eredményeit tartottam szem előtt, hanem mindig különös hangsúlyt fektettem a kollégák fejlesztésére, képzésére is, melynek köszönhetően több kollégámnak is sikerült magasabb pozícióba lépnie.
  2018 óta trénerként tevékenykedem, és a szállodai pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimat adom át elsősorban szállodai és turisztikai területen dolgozóknak, többek között vendég és ügyfélkezelés, panaszkezelés, tudatos értékesítés és revenue management témakörökben.

A képzés kedvezményes ára 2022-ben 69.000 Ft+Áfa/fő, a teljes 110.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. április 13.

Cím

ONLINE (zoom-on keresztül) vagy SZEMÉLYESEN a Magyar Turizmus Akadémián
1011 Budapest , Székely utca 2-4

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?