Betelt

Sikeres tárgyalások vezetése

Csoportos tréning a profi értékesítési folyamat megértésére, hogy bevételnövelő és elkötelezett ügyfélkapcsolatokat alakítsunk ki.
2022. december 6. 09:00 -14:00
Képzés formája
Személyes
Helyszín: Budapest, Magyar Turizmus Akadémia

A program célja:

Az értékesítési folyamat megértése, az egyes lépések készségszintű ismerete és alkalmazása. Üzleti tárgyalások megfelelő vezetése, a bizalomépítés, a kérdezéstechnika, a meggyőzési folyamat profi felépítése.

Kinek szól?

Azoknak a munkatársaknak/vezetőknek, akiknek ügyfélkapcsolatuk van- kiemelten értékesítés (reaktív és proaktív is)   és kézzelfogható segítséget szeretnének kapni:

 • az ügyfél igényeinek megfelelő feltérképezéséhez
 • a személyes értékesítési folyamat megértéséhez
 • kérdezéstechnikához
 • win-win tárgyalások vezetéséhez
 • profi meggyőzéshez és kifogáskezeléshez

Miért érdemes rá jelentkezni?

 • azonnal használható, gyakorlatban működő értékesítési technikákat, üzleti kisokosokat ad az ügyfelekkel való profi bánásmódhoz
 • versenyelőnyhöz juttatja a cégeket az ügyfelekért folytatott megnövekedett versenyben

Tematika:

- az értékesítés alapjai, az értékesítő kompetenciái
- a bizalomépítés folyamata
- igényfelmérés menete
- kérdezéstechnika – az igazán ütős kérdések
- az értékesítési tárgyalás menete (érvelés, meggyőzés, kifogáskezelés)

Figyelem!

A képzésen való részvételnek nem feltétele, de javasolt ügyféltipológia ismeretek megléte. Amennyiben még nem végeztek ilyen képzést, úgy javasoljuk „Ügyféltípusokra épülő hatékony értékesítési kommunikáció” képzésünket, mellyel saját személyiségtípusuk beazonosítása mellett megismerkedhetnek a különböző ügyféltípusokkal és a velük való profi bánásmóddal.

Amennyiben mindkét képzésen részt vesznek,  úgy a részvételi díjból 10% kedvezményt biztosítunk.

Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.
 • Kacskovics Györgyi
  tréner
  Pályafutásom jelentős részét a szállodaiparban töltöttem, Budapesten különböző szállodaláncokhoz tartozó 4 és 5 csillagos szállodákban jártam végig a ranglétrát, és ismerkedtem meg a szálloda, és főként az értékesítés különböző területeivel.
  Tapasztalataimat többek között a Corinthia Aquincum Hotelben és a Danubius Hotels több szállodájában (Hilton, Radisson Blu Béke, Gellért, Astoria, Erzsébet szállodák) szereztem. Több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ezalatt revenue manageri, értékesítési igazgatói, illetve üzletfejlesztési igazgatói pozíciókban bizonyíthattam.
  Vezetőként nem csak a szállodák bevételi eredményeit tartottam szem előtt, hanem mindig különös hangsúlyt fektettem a kollégák fejlesztésére, képzésére is, melynek köszönhetően több kollégámnak is sikerült magasabb pozícióba lépnie.
  2018 óta trénerként tevékenykedem, és a szállodai pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimat adom át elsősorban szállodai és turisztikai területen dolgozóknak, többek között vendég és ügyfélkezelés, panaszkezelés, tudatos értékesítés és revenue management témakörökben.

A képzés kedvezményes ára MOST 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 45.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. december 01.

A képzésünk ezen a dátumon betelt.

Új dátummal kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kepzes@turizmusakademia.hu e-mail címen.

Cím

1011 Budapest, Magyar Turizmus Akadémia , Szilágyi Dezső tér 1

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?