• WEBINAROK

KÉPZÉSBEMUTATÓ WEBINAR A Rent a Car Front Desk Agent képzésről

-

A Magyar Autókölcsönzők Szövetségével együttműködésben 2023. március 23-án indítjuk el 9 alkalmas képzésünket, mely az autókölcsönzők izgalmas, fordulatos világába kalauzolja el a jelentkezőket. A képzés elvégzése után a résztvevők komplex elméleti és gyakorlati, azonnal hasznosítható tudásukat a jövőben Front Desk Agentként kamatoztathatják. Képzésbemutató webinarunkra várjuk a pályakezdőket, karrierváltás előtt álló, vagy új szakmai kihívást keresőket, akik szeretik a turizmus és az autók világát és mindazokat, akik jelenleg is a szakmában dolgoznak és tudásukat, ismereteiket szeretnék kibővíteni.

Korábbi képzések

 • WEBINAROK

KÉPZÉSBEMUTATÓ WEBINAR A "KERÉKPÁROS TÚRAVEZETŐ" KÉPZÉSRŐL

-

2023. március 3-án indul a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a BalatonBike365-tel közösen szervezett Kerékpáros túravezető képzésünk, mely során a résztvevők sokrétű és komplex szakmai ismeretet sajátíthatnak el csoportos kerékpáros túrák szervezése és vezetése területén. A képzés elvégzésével megszerzett naprakész, gyakorlati tudásukat azonnal hasznosíthatják kerékpáros turisztikai programok lebonyolítására. Képzésbemutató webinarunkra várjuk az izgalmas, sportos munkára vágyó pályakezdőket, kerékpáros szakembereket, új kihívást kereső idegenvezetőket, turisztikai vállalkozásokat, akik kínálatukat bővítenék és mindazokat, akik elkötelezett amatőr kerékpározóként a turizmusban szeretnének érvényesülni.

 • WEBINAROK

Képzésbemutató webinar az "Utazási irodai értékesítés a digitalizáció világában" képzésről

-

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége támogatásával és közreműködésével 2023. január 20-án indítjuk el 8 alkalmas, a munkaidőbe jól beilleszthető képzésünket, mely az utazási irodák izgalmas világának legfrissebb, naprakész, gyakorlati tudását hozza el a résztvevők számára. Képzésbemutató webinarunkra várjuk az utazási szakma iránt érdeklődők, illetve jelenleg is abban dolgozó kollégákat.

 • WEBINAROK

Stresszkezelés, lelki ellenállóképesség fejlesztése – működő technikák a gyakorlatban

-

"A stressz elkerülhetetlen. A problémák végeláthatatlanok. Mindig mindenkit ér kudarc és csalódás. Az egyetlen, ami rajtad múlik, az a hozzáállásod a stresszes helyzetekhez." Brian Tracy. Harmadik ingyenes webinarunk nemcsak konkrét, gyakorlati megoldásokat ad, hanem segít eligazodni abban is, hogy egy adott személyiségtípushoz milyen stresszkezelési technika a legideálisabb.

 • WEBINAROK

Időgazdálkodás, személyes hatékonyság fejlesztése – tanulható vagy erre születni kell?

-

„ Senki sem gondolja, hogy tartozna valamivel, ha időt kapott, holott ez az egyetlen dolog, amelyet még a hálás ember sem tud viszonozni. ” Lucius Annaeus Seneca. Összecsapnak a fejed felett a hullámok? Úgy érzed, hogy egész nap dolgoztál és mégsem értél a feladataid végére? Második ingyenes webinarunk ezekre a kihívásokra ad konkrét gyakorlati segítséget.

 • WEBINAROK

Munkatársak személyiségtipológiája, avagy hogyan viselkedjünk a különböző típusokkal?

-

Első ingyenes webinarunk a személyiségtipológia témakörét mutatja be, mely a Turizmus Akadémia kommunikációs, értékesítési és vezetői képzéseinek az alapja. A munkatársak viselkedési mintáinak felismerése már fél siker a megtartásukhoz és ösztönzésükhöz.

 • WEBINAROK
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Új dátumon! 2021. július 21., 9:00-10:00 - Vezetői viselkedés és motiváció II. - A visszajelzések ereje - motiválunk vagy demotiválunk?

-

A visszajelzések, illetve a visszajelzések hiánya már a pandémia előtt is a leginkább kritikus vezetői terület volt. Visszajelzést adni nem könnyű, hiszen egy nem megfelelően kivitelezett visszajelzés a visszájára sülhet el - pro és kontra.

 • WEBINAROK
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

2021. július 14., 9:00-10:00 - Multigenerációs együttműködés munkahelyen – hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk?

-

Webinar sorozatunk harmadik előadása az egyes generációk különböző igényszintjeit, jellemzőit mutatja be. Hogyan tudjuk kiaknázni a multigenerációs csapat előnyeit, a nehézségeket hogyan lehet előnnyé fordítani?

 • WEBINAROK
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

2021. június 30., 9:00-10:00 - Vezetői viselkedés és motiváció I. – Elégedetlen munkavállalóból motivált munkavállaló - lehetséges?

-

Második webinarunk a viselkedés és a motiváció témakörét mutatja be: soha nem volt annyira fókuszban a vezető viselkedése és motivációs készsége, mint most, hiszen a pandémia után a testileg és lelkileg is kimerült munkavállalókat, illetve önmagukat is magasabb teljesítményre kell ösztönözni.

 • WEBINAROK
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

2021. június 24., 9:00-10:00 - A csapat kiválasztása - munkaerőfelvétel, interjúztatás, hogy biztosan a megfelelő embert találjuk meg a pozícióra!

-

Első webinarunk a munkaerő kiválasztás témakörében olyan kérdésekre keresi a választ, mint: mi a legfontosabb egy munkavállalónak, mi alapján érdemes keresni őket és hol, mik a megfelelő kérdések egy állásinterjú során, mit keresnek a fiatalok, hogyan lehet megtartani és motiválni őket.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!